Selecteer uw taal / Sélectionnez votre langue
Nederlands

ROCKWOOL Group bestaat 80 jaar

Dit jaar viert de ROCKWOOL Group haar 80-jarig jubileum. In 1937 produceerden de oprichters voor de eerste keer rotswol in het Deense Hedehusene, waar vandaag de dag nog steeds het hoofdkantoor gevestigd is.

Sinds de productiestart in 1937 heeft de ROCKWOOL Group haar aanbod van producten en oplossingen sterk uitgebreid. Anno 2017 zijn er wereldwijd ruim 10.800 mensen in dienst en is de Group met 40 verkoop- en productielocaties actief in 38 landen. De producten worden verkocht in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Sinds de oprichting heeft ROCKWOOL altijd één duidelijk doel voor ogen gehad: het ontketenen van de natuurlijke kracht van steen en deze omzetten in producten die het leven van mensen veiliger, comfortabeler, productiever en esthetisch aangenamer maken. En terwijl we meer leren over de krachten van rotswol, ontdekken we steeds meer mogelijkheden om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld.

De uitdagingen van vandaag zijn de kansen van morgen
Wij zien de uitdaging van de massale verstedelijking en klimaatverandering als kansen voor de ROCKWOOL Group om een bijdrage te leveren aan het verrijken van levens en het verkleinen van de CO2 voetafdruk van mensen. Gedurende ons 80-jarig bestaan hebben we bij het opstellen en uitvoeren van onze huidige strategie voortgebouwd op de successen en ervaringen uit het verleden teneinde een solide basis voor de toekomst te scheppen. Dit was mede mogelijk dankzij onze klanten die al vele jaren met ons samenwerken om vooraanstaande gebouwen en installaties te bouwen – waaronder enkele van 's werelds beroemdste bezienswaardigheden. Daar zijn we fier op.

De jubileumviering vindt wereldwijd plaats. Vier #ROCKWOOL80 met ons mee op social media!

Volg ons op Facebook, LinkedIn en Twitter

 

Back