Selecteer uw taal / Sélectionnez votre langue
Nederlands
ROCKWOOL BIM Solution Finder

ROCKWOOL introduceert de BIM Solution Finder: een nieuwe BIM-oplossing met dynamische BIM-modellen en –objecten voor een groot deel van haar productassortiment. De BIM Solution Finder helpt sneller te ontwerpen en het risico op fouten te minimaliseren.

BIM is een werkmethodiek waarbij in een 3D Bouw Informatie Model (BIM) integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector. Een BIM-model is altijd up-to-date en consistent, waardoor faalkosten drastisch verminderd kunnen worden.

ROCKWOOL BIM-modellen en -objecten
De gebouweisen op het gebied van thermische prestaties, akoestiek, duurzaamheid en brandveiligheid worden steeds strenger. Het is belangrijk zo vroeg mogelijk in het ontwerpproces rekening te houden met het steeds complexer wordende eisenpakket. De ROCKWOOL BIM Solution Finder helpt daarbij. 

De BIM Solution Finder bevat dynamische BIM-modellen voor ROCKWOOL gevelisolatie, dakisolatie, wandisolatie, vloerisolatie, technische isolatie en brandwerende toepassingen. De ROCKWOOL BIM-modellen kunnen geïmporteerd worden in het 3D CAD model, inclusief alle lagen en onderdelen. De modellen bevatten relevante productinformatie en verwijzingen naar technische documentatie, detailtekeningen en thermische prestaties. Ook de BIM-objecten van losse ROCKWOOL producten zijn eenvoudig terug te vinden met de BIM Solution Finder. De BIM-objecten zijn beschikbaar in meerdere diktes en verschillende formats, zoals IFC en Revit. Het aantal BIM-modellen en –objecten zal steeds verder uitgebreid worden, neem dus regelmatig een kijkje in de BIM Solution Finder.

Klaar voor de toekomst
BIM gaat de komende jaren een steeds belangrijkere rol spelen in bouwprojecten. Met de ROCKWOOL BIM Solution Finder bent u klaar voor de toekomst.

Play

BIM Solution Finder
BIM Solution Finder
BIM Solution Finder

BIM Solution Finder

De ROCKWOOL BIM Solution Finder biedt de meest actuele BIM-objecten voor een groot deel van het productassortiment van ROCKWOOL.
De ROCKWOOL BIM Solution Finder biedt de meest actuele BIM-objecten voor een groot deel van het productassortiment van ROCKWOOL.
Naar de BIM Solution Finder

Heeft u vragen over BIM?

Back