ROCKWOOL BIM Solution Finder

bim, nl, vl, fr

BIM (Building Information Modelling) speelt een steeds belangrijkere rol in bouwprojecten. BIM is een werkmethodiek waarbij in een 3D Bouw Informatie Model integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector. Een BIM-model is altijd up-to-date en consistent, waardoor faalkosten drastisch kunnen worden verminderd. ROCKWOOL introduceert de BIM Solution Finder: een nieuwe BIM-oplossing met dynamische BIM-modellen en -objecten voor een groot deel van het productassortiment.

De ROCKWOOL BIM Solution Finder helpt sneller te ontwerpen en het risico op fouten te minimaliseren. De ROCKWOOL BIM Solution Finder bevat dynamische BIM-modellen voor ROCKWOOL gevelisolatie, dakisolatie, wandisolatie, vloerisolatie, technische isolatie en brandwerende toepassingen. 

De ROCKWOOL BIM-modellen kunnen geïmporteerd worden in het 3D CAD model, inclusief alle lagen en onderdelen. De modellen bevatten relevante productinformatie en verwijzingen naar technische documentatie, detailtekeningen en thermische prestaties. Ook de BIM-objecten van losse ROCKWOOL producten zijn eenvoudig terug te vinden met de BIM Solution Finder. De BIM-objecten zijn beschikbaar in meerdere diktes en verschillende formats, zoals IFC en Revit. Het aantal BIM-modellen en -objecten zal steeds verder worden uitgebreid; neem dus regelmatig een kijkje in de BIM Solution Finder.

Naar de BIM Solution Finder

bim, nl, vl, fr
De ROCKWOOL BIM Solution Finder helpt sneller te ontwerpen en het risico op fouten te minimaliseren