Isolatie voor daken

Via een slecht- of niet-geïsoleerd dak gaat veel warmte verloren. Onze dakisolatieproducten voor renovatie zorgen dat er minder gestookt hoeft te worden en dat de binnentemperatuur meer constant blijft. Daarnaast zorgen ze ook voor een aangename akoestiek in de ruimte. Zoek je isolatie voor een dak met vaste keperafstanden, dan kies je voor RockRoof Sidefix of RockRoof Sidefix Plus. Voor een dak met variabele keperafstanden heb je RockRoof Flexi of RockRoof Delta nodig.

RockRoof Flexi (Plus)

RockRoof Flexi (ca. 30 kg/m³) en RockRoof Flexi Plus (ca. 40 kg/m³) zijn lichte en veerkrachtige rotswolplaten, geleverd op rol. De platen zijn gemakkelijk op maat te snijden. 

Toepassing
Geschikt voor thermische, akoestische en brandwerende isolatie tussen de houten regels met variabele tussenafstanden (tot max. 600 mm) in hellende daken.

RockRoof Flexi (Plus)

RockRoof Flexi (Plus), productfoto, hellend dak, dakisolatie

RockRoof Delta

Halfharde rotswolplaat (ca. 40 kg/m³) , diagonaal in twee gelijke driehoeken gesneden. Door beide helften ten opzichte van elkaar te verschuiven verandert de plaatbreedte. Een plaat voldoet voor alle keperafstanden. 

Toepassing
Geschikt voor thermische en akoestische isolatie tussen de kepers in hellende daken. Voldoet voor alle keperafstanden.

RockRoof Delta

RockRoof Delta, productfoto, hellend dak, dakisolatie

RockRoof Sidefix

RockRoof Sidefix is een rotswoldeken (ca. 25 kg/m³), aan één zijde voorzien van een dampremmend en luchtdicht aluminiumlaminaat. De deken is in de lengterichting voorzien van draadversterkte hechtranden.

Toepassing
Geschikt voor thermische en akoestische isolatie tussen de houten regels in hellende daken.

RockRoof Sidefix

RockRoof Sidefix, productfoto, hellend dak, dakisolatie

RockRoof Sidefix Plus

RockRoof Sidefix Plus is een rotswoldeken (ca. 25 kg/m³) eenzijdig bekleed met een luchtdicht en dampremmend aluminiumlaminaat en voorzien van draadversterkte hechtranden. De deken is volledig bekleed met een dampopen papier en hierdoor is de deken zeer prettig te verwerken.

Toepassing
Geschikt voor thermische en akoestische isolatie tussen de houten regels in hellende daken.

RockRoof Sidefix Plus

RockRoof Sidefix Plus, productfoto, hellend dak, dakisolatie

Optimaal rendement van een zolderrenovatie

Goede isolatie is de basis voor een geslaagde zolderrenovatie. Door het isoleren van het hellend dak met rotswol kun je ervoor zorgen dat de ruimte een aangename plek wordt, met een constante aangename binnentemperatuur met een goede akoestiek waardoor hinderlijke geluiden van buiten tegengehouden worden.

Bekijk onze tips
renovation, attick, zolderrenovatie