Metalen gevels

Warmteverlies in metalen gevels kan het gevolg zijn van onvolledige binnendoosvulling, het ontbreken van koudebrugonderbrekingen of slechte aansluiting tussen isolatie en binnendoos. Het ROCKWOOL MetaalbouwSysteem biedt hiervoor een effectieve oplossing. Het unieke DUO-principe van de isolatie zorgt ervoor dat deze zowel flexibel (bij de aansluiting en verwerking in de binnendoos) als stevig is (aansluitend aan de buitenbeplating of omegaprofielen). Hierdoor ontstaat een goed aaneengesloten en vlak isolatiepakket. Naast zeer goede thermische prestaties is het Metaalbouwsysteem uiterst brandveilig. Ook heeft het sterke geluidsisolerende en geluidabsorberende kwaliteiten. Daardoor is het zeer geschikt voor gebouwen waar het akoestisch binnencomfort van groot belang is.

Producten

Downloads

Categories

 

 

0 selected files

Vier unieke voordelen

Rotswol is de basis van al onze isolatieproducten. ROCKWOOL rotswol heeft behalve isolerende kwaliteiten een aantal andere unieke eigenschappen. Het materiaal is uiterst brandveilig en duurzaam, vergroot het akoestisch comfort en heeft een zeer lange levensduur van gemiddeld 55 jaar.

Gevels en daken zijn samen vaak bepalend voor de omvang van een brand. ROCKWOOL rotswol is onbrandbaar, valt in Euro-brandklasse A1 en begint pas te smelten bij temperaturen hoger dan 1.000 °C.