Spouwmuren en vliesgevels

Spouwmuurisolatie is een effectieve manier om energie te besparen en zowel het thermisch als het akoestisch comfort in huis te vergroten. Veel woningen die tussen 1920 en 1976 zijn gebouwd hebben een niet-geïsoleerde spouwmuur. Het isoleren van de spouw met RockFit rotswolisolatie heeft direct effect. Ook voor de vliesgevel, waar het esthetisch aspect nog belangrijker is, biedt het RockFit assortiment een isolatie-oplossing. Goede isolatie van vliesgevels bevordert de thermische en akoestische prestaties van het gebouw. 

RockFit: unieke eigenschappen

Producten

Onze producten voor het isoleren van spouwmuren en vliesgevels

Downloads

Categories

 

 

0 selected files

icon
Prijslijst 2018

Algemene bouw & plat dak

icon
Spouwmuurisolatie | Brochure

Isolatie voor spouwmuren

icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Download de nieuwe spouwbrochure!

In de brochure 'Isolatie voor spouwmuren' leest u alles over de voordelen van ROCKWOOL rotswol voor deze specifieke toepassing. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u om een formulier in te vullen.

Download de brochure
Denk breder, verwerker, blanco, nl, vl, fr

Vier unieke voordelen

Rotswol is de basis van al onze isolatieproducten. ROCKWOOL rotswol heeft behalve isolerende kwaliteiten een aantal andere unieke eigenschappen. Het materiaal is uiterst brandveilig en duurzaam, vergroot het akoestisch comfort en heeft een zeer lange levensduur van gemiddeld 75 jaar.