RockSono isolatie voor houtbouw & wanden

Akoestische isolatie voor binnentoepassingen

Onder de naam RockSono biedt ROCKWOOL verschillende rotswol producten voor het isoleren van houten- en lichte metalen scheidingswanden of voorzetwanden. Wandisolatie zorgt niet alleen voor een verbetering van het thermisch comfort in de ruimte, het levert ook een belangrijke bijdrage aan het akoestisch comfort. Rotswol absorbeert geluid en vermindert geluidstrillingen in sterke mate. Omdat rotswol onbrandbaar is, draagt het ook bij aan de brandveiligheid en brandwerendheid van de wand. Het isoleren van een voorzetwand is tot slot een doeltreffende manier om energie te besparen en de duurzaamheid van een pand te vergroten. 

Producten

Onze producten voor het isoleren van wanden

Downloads

Categories

 

 

0 selected files

icon
Prijslijst 2018

Algemene bouw & plat dak

icon
icon
icon
icon
Een met ROCKWOOL rotswol geïsoleerde wand kan al gauw leiden tot een geluidsvermindering van 45 dB of meer.

Verwerkingsvideo's

Categories

 

 

Houten wand isoleren

RockSono Base Vario

Lichte metalen wand isoleren

RockSono Base, RockSono Solid

Doe-het-zelf ROCKWOOL isolatie

Energie besparen, akoestiek verbeteren of een aangenaam binnenklimaat creëren: er zijn veel goede redenen om uw huis te isoleren met ROCKWOOL isolatie. Voor de doe-het-zelver die aan de slag gaat met isoleren heeft ROCKWOOL een compleet assortiment handige en kwalitatief hoogwaardige isolatiematerialen.

Bekijk ons DIY assortiment
Denk breder, verwerker, blanco, nl, vl, fr

Vier unieke voordelen

Rotswol is de basis van al onze isolatieproducten. ROCKWOOL rotswol heeft behalve isolerende kwaliteiten een aantal andere unieke eigenschappen. Het materiaal is uiterst brandveilig en duurzaam, vergroot het akoestisch comfort en heeft een zeer lange levensduur van gemiddeld 55 jaar.