Ontwerpvrijheid

Combineer prestaties met vormgeving

icon, 7 strenghts of stone, white on red background, for website, stärken von steinwolle, weiß auf rot, germany

Aantrekkelijk gebouw zonder de prestaties te beïnvloeden

Een mooie, aantrekkelijke omgeving heeft een positieve invloed op mensen. Een plek waar mensen graag tijd doorbrengen kan de sociale samenhang vergroten en buurten veiliger en gezonder maken. De architect die inspirerende gebouwen wil ontwerpen, heeft daarvoor flexibele en esthetisch veelzijdige materialen nodig. 

ROCKWOOL rotswol maakt het mogelijk om aantrekkelijke én veilige ruimtes te creëren, die ook thermisch comfort bieden. De veelzijdigheid van steen geeft een architect veel vrijheid in zijn ontwerpen. Dit veelzijdige materiaal kan op maat worden verwerkt in een onbeperkte reeks kleuren, dimensies en vormen. Deze veelzijdigheid van rotswol is terug te zien in onze oplossingen, zoals:

Headquarters of Rockpanel Roermond (The Netherlands), cladded with Rockpanel Metallics, Rockpanel Woods and Rockpanel Ply
Door de flexibele structuur kan rotswol met een verscheidenheid aan gevelbekledingsproducten worden afgewerkt. Dit geeft architecten en ontwerpers alle vrijheid om hun creatieve en unieke visie te verwezenlijken.

De kracht van rotswol

Ontdek de overige voordelen van rotswol